IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пари и параноя тласкат технологичните гиганти към поглъщания

Facebook и Сие знаят, че могат да загинат за месеци, ако престанат да се развиват

12:00 | 30.03.14 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Зад тази табела в Менло Парк Facebook е запазил предупреждение за собственото си бъдеще. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Зад тази табела в Менло Парк Facebook е запазил предупреждение за собственото си бъдеще. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 15:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 7 rate down comment 2
bgMan
преди 10 години
Щом си се качил на такива нива парите нямат вече никакво значение, а и стойността им се променя постоянно. Затова ако искаш да оцелееш трябва да се развиваш, а най-добре се развиваш днес като дадеш парите, който притежаваш за работещи идеи и патенти, на които стойността със сигурност ще им се покачва във времето. Парите са много преходно и мимолетно нещо освен за тъпите пролетарии.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 3
SS-23
преди 10 години
Ако хората малко от малко "слязат на земята", престанат да робуват на неистовият стремеж да имаш, да потребяваш, да консумираш в пъти повече, отколкото реално им е необходимо - много струващи ни се наразрешими към момента проблеми, щяха да тушират!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 4
SS-23
преди 10 години
Facebook и Сие знаят, че могат да загинат за месеци, ако престанат да се развиват===========================================================Е те това е истината за .... капитала: всичко е балон и всичко е имагинерно! "Силата" на капитала, фактически е негова слабост, а "слабостта" на хората - фактически е тяхната сила!Хората, обикновените хора са тези, от които зависи всичко, и именно "обикновените" хора - могат да "убият" и най-големият "бизнес" : * НЕ купувай, НЕ ползвай - и капиталиста е умрял! * НЕ плащай безумните кредити - и баМката умряла !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още